Het werkgebied van Action Kids

In april 2008 is Action Kids gestart als zorgaanbieder in de regio Groot Eindhoven. Wij geloofden er toen in dat er veel te verbeteren viel aan de zorg voor kinderen en jeugdigen met een beperking en/of gedragsprobleem. Inmiddels zijn wij actief in een groot deel van (Midden- en Zuid- Nederland), Zuid Oost Brabant en Zuid Holland.

Zorgvisie

Action Kids heeft haar visie geformuleerd vanuit een aantal kernpunten, die een duidelijk beeld geven waar Action Kids aan werkt en waar zij voor staat.

Lees meer

Werkwijze

De kinderen en jongeren worden begeleid door een team van professionals. Ze worden door het team geactiveerd om actief te zijn in hun eigen ontwikkeling.

Lees meer

Zorgvormen

Een globale uitleg over de verschillende zorgvormen van Action Kids zoals groepsactiviteiten, ambulante begeleiding en tijdelijk verblijf.

Lees meer

‘Actief in ontwikkeling’

De kinderen en jongeren worden begeleid door een team van professionals. De kinderen en jongeren worden door hen geactiveerd om actief te zijn in hun eigen ontwikkeling. Dit wil zeggen dat ze samen met de begeleiders actief gaan kijken naar de leerdoelen. Binnen hun eigen mogelijkheden gaan ze met deze leerdoelen aan de slag.